Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalonha  > Inici de la temporada del Bus ...
 
Monday, 19 June 2017

Inici de la temporada del Bus del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per a l’estiu de 2017

El servei de Bus del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici començarà el 21 de juny amb la novetat de la compra dels bitllets on-line


Bus del Parc

A partir del proper dia 21 de juny, el Bus del Parc arrencarà des d’Espot i des de Boí i farà la volta al Parc per la Val d’Aran connectant aquestes dues poblacions amb el servei de taxi a l’interior del Parc, fent una pausa de 10 minuts a Vielha per a ajustar millor els temps dels dos recorreguts. També hi ha la possibilitat en una de les seves freqüències d’arribar fins a Sort.

Amb sortides al matí i a la tarda, esdevé una bona eina per a que el visitant pugui planificar visites llargues i travesses dins del Parc sense el risc de no poder tornar al punt d’origen. Per aquest motiu enguany s’ha editat, amb el suport de la Diputació de Lleida, un fulletó que potencia les travesses pel Parc utilitzant aquest servei de transport públic. Podeu trobar aquest fulletó gratuït a les Cases del Parc i Centres d’Informació del Parc així com també al mateix autobús

També ajuda a millorar les comunicacions per carretera a la població del territori, afegint una nova possibilitat de transport públic que es va consolidant any rere any en aquesta zona dels Pirineus.

Aquest servei funcionarà fins al dia 30 de setembre, els preus dels bitllets oscil·len entre 1,70€ i 11,90€ segons el recorregut. S’aplica un descompte del 50% als bitllets d’anada i tornada, també hi ha un abonament amb validesa d’un dia sense límit de viatges a un preu de 8,50€.

Com a novetat per al 2017 cal destacar la possibilitat de comprar els bitllets de forma on-line, a través de la web d'ALSA.