Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalonha  > S’inicia el procés participatiu ...
 
Tuesday, 12 September 2017

S’inicia el procés participatiu per elaborar el Pla estratègic sobre educació i voluntariat ambiental als Parcs naturals

Pla estratègic sobre educació i voluntariat ambiental als Parcs natural


S’inicia el procés participatiu per elaborar el Pla estratègic sobre educació i voluntariat ambiental als Parcs naturals

Comença el procés participatiu per elaborar el Pla estratègic sobre educació i voluntariat ambiental als Parcs naturals, que establirà per un període de quatre anys (2018-2021) un seguit d’accions clau amb visió conjunta de tots els parcs per millorar i enfortir dos dels aspectes clau de la gestió d’un parc natural.

El Departament de Territori i Sostenibilitat inicia ara la fase de participació pública, que s’articula mitjançant dos elements: un formulari de propostes en línia, perquè qualsevol persona interessada pugui fer arribar aportacions en relació amb els continguts de la proposta i quatre tallers territorials.

TALLER 1. 26 de setembre. De 17h a 20h. A Castelló d’Empúries (el Cortalet). Dirigit, sobretot, a aquells agents dels espais naturals protegits del litoral gironí: Aiguamolls de l'Empordà, Cap de Creus i Montgrí-Medes.

TALLER 2. 28 de setembre. De 16:30h a 19:30h. A Olot. Dirigit, sobretot, a aquells agents dels espais naturals protegits del Pirineu Oriental: Zona Volcànica, Capçaleres del Ter i del Freser, Albera.

TALLER 3. 3 d’octubre. De 16:30h a 19:30h. A La Seu d’Urgell. Dirigit, sobretot, a aquells agents dels espais naturals protegits de l'Alt Prineu i Aran: Aigüestortes, Alt Pirineu, Cadí-Moixeró.

TALLER 4. 5 d’octubre. De 16:30h a 19:30h. A La Morera de Montsant (seu del Parc). Dirigit, sobretot, a aquells agents dels espais naturals protegits de Tarragona i Terres de l’Ebre: Poblet, Mas de Melons, Montsant, Ports, Delta de l’Ebre.