Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parques de Cataluña  > Activitats al nou itinerari ...
 
Lunes, 05 de junio de 2017

Activitats al nou itinerari forestal terapèutic al Paratge Natural de Poblet

Josep Gordi, autor del llibre Arbres i espiritualitat, ha guiat diversos grups a l’itinerari forestal terapèutic del PNIN de Poblet


Bany de bosc a l'itinerari forestal terapèutic

 

Després de la inauguració de l’itinerari forestal terapèutic el passat 27 de maig en motiu de la celebració del Dia Europeu dels Parcs, s’han programat per aquest cap de setmana dues activitats en aquest excepcional indret. Mantenint el mateix punt de vista, es considera el bosc i tots els elements que hi podem veure i sentir com elements terapèutics i de connexió amb la natura.

 Així, divendres 9 de juny, de 18-20h, dins el programa d’activitats de la Setmana de la Natura organitzat per la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental es farà una presentació del llibre Arbres i Espiritualitat de Josep Gordi i a continuació un bany de bosc.

 El diumenge 11 de juny, de 17-20h, els que prefereixin una activitat de connexió amb la natura però que requereix esforç físic podran participar a l’activitat “Natura, ioga i ment” organitzada pel Paratge Natural de Poblet i a càrrec d’Adrià Cabestany de Yoga’n’sun.

 Per participar en les activitats cal inscriure’s prèviament contactant amb el Paratge Natural de Poblet (pnpoblet@gencat.cat).  El lloc de trobada serà l’àrea de lleure de la Casa Forestal de Castellfollit, punt d’inici de l’itinerari forestal terapèutic.