Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Capçaleres del Ter i del Freser  > Visiteu-nos  > Guia de visita  > Pautes i recomanacions al Parc
 

Pautes i recomanacions al Parc


Picto

Als centres i punts d’informació us informaran i orientaran per tal de planificar una bona visita al Parc Natural.

Picto

Practicar el senderisme és la millor manera de conèixer el Parc. Per la vostra seguretat, seguiu els camins senyalitzats i aneu ben equipats per la marxa, preveient la possibilitat que faci mal temps.

Picto

Si obriu un filat o una tanca, cal que els tanqueu després de passar-hi, ja que mantenen el bestiar al seu lloc.

Picto

Els gossos que porteu al Parc cal que vagin lligats en tot moment, ja que poden causar molèsties al bestiar o a la fauna salvatge.

Picto

Part del territori del parc natural és de propietat privada. Procureu que la vostra visita no destorbi l’activitat de la gent del territori.

Picto

L’acampada lliure no és permesa. Només es pot pernoctar (bivac o tenda de campanya) de 20:00 a 8:00 h; fora d’aquest horari no hi pot haver cap tenda muntada. 

Picto

Per motius de seguretat i conservació, està rigorosament prohibit encendre foc. Només es pot encendre foc als llocs permesos.

Picto

No es poden llençar deixalles. Endueu-vos-les i dipositeu-les als contenidors dels pobles. 

Picto

No colliu plantes silvestres. N’hi ha una bona part que són escasses o estan protegides, i tenim el deure i la responsabilitat de conservar-les.

Picto

No es permet circular amb vehicles motoritzats fora de carreteres i pistes obertes a la circulació. Respecteu la senyalització i aparqueu als llocs habilitats.

Picto

No espanteu els animals salvatges ni els ramats domèstics, ni feu res que els pugui perjudicar. Observeu-los a distància i gaudiu-ne sense interferir en el seu comportament.


Data d'actualització: 01.04.2016