Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Serra de Montsant  > Viure-hi  > Montsant a Taula
 

Montsant a Taula

El Catàleg de productors de Montsant a Taula és un primer pas per dur a terme un programa de desenvolupament social i econòmic vinculat a objectius de conservació per al Parc Natural de Montsant i el seu entorn, ja que no s'entén la conservació del paisatge de qualsevol espai natural sense que s'hi mantingui l'activitat agrícola i ramadera. És una iniciativa conjunta de la Mancomunitat de Municipis del Parc Natural de Montsant i del mateix Parc Natural i té el suport del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

 

Els productes presentats pretenen valoritzar l'extens i ric patrimoni agroalimentari que hi ha als pobles de Montsant, i pretén acostar-lo mitjançant el comerç de proximitat i la gastronomia, al consumidor habitual que cerca el consum ecològic, els productes de qualitat i l'elaboració artesanal lligada al territori, però també al consumidor ocasional que ens visita interessat en el turisme rural cultural.

 

Què hi trobareu en aquest rebost?
Productes orgànicament saludables, obtinguts, elaborats i comercialitzats amb criteris de sostenibilitat, que garanteixen una manera de vida digna per als agricultors i ramaders.

 

Montsant a Taula: Idea original Núria Morral | Fotografies Joan Gratacós