Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Els Ports  > Viure-hi  > Millora d'infraestructures
 

Millora d'infraestructures

El Parc Natural vetlla per la conservació del patrimoni natural i cultural dels Ports i treballa per donar valor a aquest patrimoni i difondre'l de manera compatible amb la conservació de la natura i el desenvolupament local. És per això que el Parc ha creat nous equipaments i infraestructures als pobles que en formen part i treballa dia a dia per millorar l'espai mitjançant la brigada de manteniment, una de les eines de què disposa per assolir els seus objectius.

Desbrossant un marge

El Parc Natural dels Ports és escenari de múltiples activitats, moltes persones hi passen el temps de lleure, però altres hi desenvolupen activitats professionals o tradicionals. Fer compatibles aquests diferents usos entre ells i amb la conservació dels valors naturals i culturals passa per ordenar l'espai i desplegar noves infraestructures i equipaments.

La brigada de manteniment treballa dia a dia per fer dels Ports un lloc més accessible per als visitants, caçadors, científics o excursionistes, entre d'altres, un lloc on tingui també cabuda la ramaderia extensiva, per exemple de cavalls, ovelles o vaques, el conreu de la tòfona, l'aprofitament de la fusta, etc.


Data d'actualització: 23.07.2012