Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Els Ports  > Coneixeu-nos  > Recursos geogràfics
 

Recursos geogràfics

Cartografia

La revolució de la cartografia digital i l'ús estès de sistemes de posicionament com el GPS han obert una porta a nous recursos geogràfics, que han esdevingut una eina molt útil i eficaç tant per a l'equip gestor com per als visitants del Parc.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural està treballant en la confecció de capes cartogràfiques digitals que inclouen informació d'interès per als visitants del Parc, per exemple: àrees de lleure i els seus accessos, itineraris a peu, així com diversos mapes de regulació d'activitats de lleure i esportives (escalada, barranquisme, accés motoritzat, etc.). L'objectiu és que aquestes capes estiguin disponibles i es puguin descarregar amb l'opció d'incorporar-les tant en un PC com en un GPS.

Altrament, a l’apartat de Cartografia del web del Departament de Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural podreu trobar bases cartogràfiques generals per a tot Catalunya, com ara límits dels espais naturals protegits de Catalunya, límits de les forests públiques incloses al Catàleg d'utilitat pública (CUP), mapa d'usos del sòl, o mapa d'hàbitats, entre d'altres. Aquestes bases són en format Miramon (Xavier Pons, 1994-2009).

Data d'actualització: 01.09.2009