Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Zona Volcànica de la Garrotxa  > Viure-hi  > Desenvolupament local  > Turisme sostenible  > La CETS a la Garrotxa  > Empreses reconegudes amb la CETS a la Garrotxa
 

Empreses reconegudes amb la CETS a la Garrotxa

La Carta Europea de Turisme Sostenible en Espais Naturals Protegits té com a principal objectiu fer compatible la conservació i la millora dels valors naturals amb la creació de noves oportunitats econòmiques mitjançant el desenvolupament d’un turisme sostenible i, per tant, respectuós amb el medi ambient.
Unir conservació i desenvolupament en un mateix territori és sempre un repte que no és possible de vèncer sense la col·laboració decidida i lleial de tots el agents del mateix territori.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa va obtenir la Carta europea per primer cop l'any 2001 i la va renovar el 2006. L’obtenció de la Carta per part del Parc permet que les empreses turístiques dins de l’àmbit d’aplicació de la Carta puguin també obtenir l’acreditació mitjançant l’establiment d’un acord de col·laboració amb el parc. Aquest acord conté compromisos mutus entre el parc i l’empresa, la qual presenta a la vegada un programa amb les actuacions que es compromet a dur a terme per a la millora de la sostenibilitat de la seva gestió.

El Parc Natural reconeix l’esforç d’aquestes i les distingeix com a empreses col·laboradores del parc, i al mateix temps avala la seva gestió sostenible i les recomana com a empreses d’excel·lència en aquest camp.

Les empreses reconegudes amb la Carta Europea de Turisme Sostenible a la Garrotxa són: