Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Què s'hi pot fer?

Al Parc Natural hi ha molts indrets per visitar resseguint la xarxa de senders de la comarca i els itineraris pedestres del Parc. També s’hi preparen nombroses activitats i es disposa d’un important nombre d’equipaments turístics que ofereixen allotjament, restauració, informació, etc.

Al llarg de tot l'any us oferim visites i excursions guiades per tota la comarca. De la mà d'un educador de la zona podreu conèixer i descobrir volcans i colades de lava, boscos i muntanyes, pobles i monuments, etc. (Descobreix la Garrotxa).

El Parc Natural també us ofereix un servei de guies perquè us deixeu portar per un expert de la zona que us ensenyarà la comarca (Deixa't portar).

També hi ha activitats en èpoques de l'any determinades, com és el cas dels programes d'estiu Sensacions Moixina o Clínics, per despertar els cinc sentits, o activitats pensades per a grups especials com ara l'Oferta pedagògica, per realitzar activitats pedagògiques engrescadores i de qualitat per part de grups escolars, o el Visc entre volcans, amb activitats naturalistes i culturals per a la població local o el Discovering volcanic landscapes, que són activitats de geografia per a descobrir la zona dirigides per guies locals de parla anglesa.

A la pàgina web de Turisme Garrotxa també podeu consultar l'agenda cultural de la comarca.

Data d'actualització: 13.12.2017