Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Zona Volcànica de la Garrotxa
Com s'hi arriba?

Facebook

En aquests moments no hi ha informació del temps
Destaquem

Zona Volcànica de la Garrotxa

 
 
 •  

  És el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de laves basàltiques.

  L'orografia, el sòl i el clima proporcionen una variada vegetació, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d' excepcional valor paisatgístic.


Agenda d'activitats

 
 • A Catalunya hi ha més de 850 biblioteques públiques, especialitzades, universitàries, escolars... i més de 135 tenen fons específic sobre temes ambientals. A la Garrotxa en tenim dues amb fons específic ambiental: els centres de documentació del Parc Natural a Santa Pau i de l’Observatori del Paisatge a Olot. De caire especialitzat a Olot hi ha també la Biblioteca Auxiliar de l’Arxiu Comarcal, i de caire públic la centenària biblioteca d’Olot Marià Vayreda. La Garrotxa compta també amb altres biblioteques públiques a 4 municipis: Biblioteca Josep M. de Garganta (a Sant Feliu de Pallerols), la Biblioteca Francesc Caula (a Sant Joan les Fonts) , la Biblioteca Ramon Grabolosa i Puigredon (a Castellfollit de la Roca) i la Biblioteca Ramon Vidal (a Besalú).
  Dimecres 23.03.2016  -  Dilluns 05.12.2016
  Garrotxa i Catalunya - 
 • L’exposició vol ser no només un homenatge a tots aquells que de manera altruista o professional han col·laborat i col·laboren per millorar el coneixement de la meteorologia a Catalunya sinó que, alhora, pretén reivindicar la importància de la seva tasca.
  Dissabte 09.04.2016  -  Diumenge 26.06.2016  - 10h
  Sala d'exposicions temporals del Museu dels volcans -  Olot
 • 6 biblioteques i arxius de la Comarca ens hem sumat a aquesta iniciativa exposant documents als nostres equipaments sobre el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa o altres espais protegits, amb intercanvis documentals entre biblioteques, fent vídeos o materials divulgatius, etc.
  Dimarts 24.05.2016  -  Divendres 24.06.2016  - 9h
  Garrotxa i Catalunya - 
 • Conferència sobre “La descoberta científica dels tossols i aportacions al coneixement històric de la comarca” i visita guiada als tossols del Bosc de Tosca, organitzades pel Parc Natural i els ajuntaments de la zona
  Dimarts 24.05.2016  -  Diumenge 05.06.2016  - 19h
  Casal Marià d'Olot (xerrada) i Aparcament del Parc de Pedra Tosca de Les Preses (sortida) - 
 • Aquest curs d’extensió universitària es farà a l’IES Bosc de la Coma, del 27 al 30 de juny
  Dilluns 27.06.2016  -  Dijous 30.06.2016  - 9,30h
  IES Bosc de la Coma - 

Novetats

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5   Següent > Total pàgines: 18