Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El nou llibre de Biel Roig ...
 
Dijous, 08 de novembre de 2018

El nou llibre de Biel Roig recull imatges inèdites del Parc Natural de Montsant

El Palau Bofarull de Reus ha acollit avui la presentació de ‘Mirades al Montsant’, amb unes 200 fotografies de Biel Roig que mostren la riquesa paisatgística d'aquest indret únic.


Mirades al Montsant
ROIG i ZÁRATE, Biel. Mirades al Montsant. Barcelona: Piolet, 2018. 212 pàgines. ISBN 978-84-948654-3-5

El director del Parc Natural de Montsant, David Iturria, ha presentat avui dijous al Palau Bofarull de Reus Mirades al Montsant, editat per Piolet, un nou llibre de fotografies que posa en relleu la riquesa natural d’aquest espai natural protegit emblemàtic del Priorat. 

Biel Roig, veí de la Morera de Montsant i aficionat a la fotografia, és coautor d'Orquídies de les serres de Montsant i de la Mussara, editat per Piolet i el Parc Natural de Montsant, el 2015.

Mirades al Montsant, Biel Roig ha seleccionat unes 200 fotografies que ha enregistrat durant els darrers 10 anys. L’autor juga amb la intensitat de la llum, la sortida del sol i el capvespre per capturar la bellesa de cada instant. Mostra especialment els paisatges habitats, conreus, masos, marges de pedra seca, ermites, pobles, carrers, des de petits detalls de l’entorn d’aquesta serra, a racons emblemàtics.