Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El Parc Natural de Montsant ...
 
Dilluns, 03 de setembre de 2018

El Parc Natural de Montsant organitza el segon curs per ser acreditat com a “Punt d'informació del Parc Natural de Montsant i l'EIN Serra de Llaberia”

El curs és una acció formativa inclosa dins la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat. Consta de sessions teòriques i de sortides de camp que es desenvoluparan entre els mesos d’octubre i desembre.


cartell curs info PNMO

El Parc Natural de la Serra de Montsant i l'Espai d’Interès Natural de la Serra de Llaberia organitzen la segona edició del curs per ser Punt d’informació del Parc Natural de Montsant i l’EIN Serra de Llaberia, dirigit a tota aquella persona, empresa o entitat turística que vulgui acreditar-se com a punt d’informació dels dos espais naturals protegits que existeixen a la comarca del Priorat.

L’objectiu del curs és facilitar als agents turístics el coneixement necessari dels recursos naturals, culturals i paisatgístics dels dos espais naturals, així com dels seus principals actius turístics per tal que la informació que es doni a visitants i turistes sigui de qualitat i transmeti els valors intrínsecs dels espais protegits del Priorat i de la comarca en general.

El curs té una durada de 40 hores, es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i desembre, i consta de sessions teòriques i de sortides de camp.

Aquesta formació s’inclou dins el pla d’acció de la Carta Europea de Turisme Sostenible que el Priorat va obtenir l’any 2016, i del Parc Natural de Montsant. Serà obligatòria per a tots els allotjaments, restaurants, empreses d’activitats turístiques, productors amb visites guiades, cellers, agrobotigues, informadors, autònoms, etc. que vulguin acreditar-se formalment amb la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Les places del curs són limitades i cal inscripció prèvia. El període de reserva s’estén durant tot el mes de setembre. Caldrà fer arribar el full de preinscripció per correu electrònic a mcquail@gmail.com o entregar-ho a la seu del Parc a la Morera de Montsant.

El curs és gratuït. Els desplaçaments als punts de trobada de les sortides de camp i recorreguts implícits seran amb vehicle propi.

Trobareu més informació a:

-  Agenda parcsnaturals.gencat.cat/ca/detalls/Activitat_Agenda/2018_CursPuntInfo

- Seu del Parc Natural de Montsant (Plaça de la Bassa, 1, La Morera de Montsant)

- Seu del Consorci de la Serra de Llaberia (C. Foig, 5 - Tivissa).

Els curs està organitzat pel Parc Natural de la Serra de Montsant, el Consorci de la Serra de Llaberia i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Compta amb el suport del Consell Comarcal del Priorat, la Diputació de Tarragona i el Consorci Leader del Camp.

Cal adreçar-se al Parc: 
mcquail@gmail.com | Tel. 977 82 73 10