Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Valoració de la jornada ...
 
Dimarts, 13 de març de 2018

Valoració de la jornada "Oportunitats per a la restauració i per als productors locals en clau de turisme sostenible"

Bona participació i interessants reflexions a l'entorn de la gastronomia i restauració del Priorat i del seu compromís amb el turisme sostenible.


Jornada PATT PN Montsant

Ahir dilluns dia 12 de març, més d'una trentena de persones es van trobar a la seu del Parc Natural de Montsant, a la jornada "Oportunitats per la restauració i pels productors locals en clau de turisme sostenible" dirigida especialment al sector de la restauració i a tots aquells productors locals que ofereixen visites. El fil conductor de la jornada era la gastronomia, entesa com patrimoni cultural de primer ordre, reflex de la tradició agrícola i de la qualitat del paisatge del Priorat.

A la primera intervenció, Mariona Quadrada demanava responsabilitat al sector a l'hora d'oferir productes de proximitat i reivindicava la identitat de la cuina prioratina. Seguidament, Montserrat Solà, tècnica del Parc, va explicar en quin punt es troba la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat i com el sector de la restauració s'hi pot implicar.

A la taula rodona, restauradors i productors acreditats amb la Carta van compartir les seves experiències, van explicar què ha significat aplicar la Carta, les millores de gestió per al seu negoci en relació a l'entorn natural i per a la millora dels servei als clients.

Notícia publicada a: