Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Convocatòria d'un concurs ...
 
Divendres, 07 de juliol de 2017

Convocatòria d'un concurs d'idees per a la construcció d'un mirador de sal a la Punta de la Banya

Convocatòria d’un concurs d’idees per a la posterior redacció d’un projecte executiu per a la construcció d’un mirador de sal a la Punta de la Banya


banya

El Parc Natural del Delta de l’Ebre convoca dos concursos d’idees per renovar, per una banda, el sistema expositiu de la Casa de Fusta i, per l’altra, per dotar d’un nou equipament d’ús públic en forma de mirador a la Punta de la Banya. Els concursos comptem amb el suport del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya-Demarcació de l’Ebre i del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de les Terres de l’Ebre.

El primer concurs d’idees està destinat a la construcció d’un mirador de sal a la punta de la Banya. En un territori tan pla com el Delta, el fet de poder elevar-se uns quants metres sobre el nivell del terra, permet visualitzar un ampli sector del paisatge i de l’horitzó. Per aquest motiu els miradors del Parc s’han convertit en una de les infraestructures més populars i utilitzades pels visitants. La valoració tècnica del jurat se basarà en la proposta més adequada per la seva qualitat, integració amb el paisatge, viabilitat, accessibilitat, racionalitat, reversibilitat, capacitat de regeneració i bellesa plàstica.
Premi: l’arquitecte o equip guanyador del concurs d’idees haurà de lliurar el projecte executiu completament acabat i visat, al cap de dos mesos des de la publicació del veredicte del Jurat, rebent per l’encàrrec un Diploma commemoratiu i 9.000€ (IVA inclòs) en el moment de l’entrega del projecte.

Més informació