Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El Parc Natural del Delta de ...
 
Dimecres, 17 d'octubre de 2018

Curs de 88h.

El Parc Natural del Delta de l'Ebre organitza la primera edició del Curs "Bon coneixedor del Parc"

Curs dirigit a tota aquella persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins l’espai natural protegit.


curs

El curs “Bon coneixedor del Parc” de 88h, s’organitza per primer cop i se desenvoluparà entre el 6 de novembre i el 12 de febrer.

Està dirigit a tota aquella persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins l’espai natural protegit. Aquesta formació és essencial per tenir un bon coneixement del Parc i, per tant, per desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure al delta de l’Ebre. En aquest sentit, el curs proporcionarà informació contrastada, vàlida, fidedigna i actualitzada sobre el delta de l’Ebre i el seu Parc Natural. Aquesta acreditació és independent d’altres titulacions com les de guia turístic, educador o monitor del lleure.

Està inclòs dins el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible i respon a un dels seus principis: divulgar i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural dels espais naturals protegits del Delta.

El curs, compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Aldea i del Museu de les Terres de l’Ebre, així com la col·laboració de diversos centres d’interpretació del territori.

DATES: Del 6 de novembre al 12 de febrer
LLOC: Casal de Joves de l’Aldea
DURADA: 88 hores
PREU: 82 €
Places limitades: 25 persones

Informació i inscripcions: Tel. 977 482 181