Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El Parc Natural de l’Alt ...
 
Dimecres, 31 de maig de 2017

El Parc Natural de l’Alt Pirineu estrena un compte de Twitter propi

Amb l’activació d’aquest nou mitjà de comunicació, el Parc completa la seva presència a través de les principals aplicacions de les xarxes socials.


Twitter
twitter PNAP

El Parc Natural de l’Alt Pirineu millora la seva comunicació a través de les xarxes socials, creant un compte de Twitter @pnaltpirineu.

Aquest compte neix amb la intenció  de donar a conèixer diàriament als ciutadans interessats en el Parc Natural de l'Alt Pirineu (PNAP) les novetats i activitats del PNAP, tot promovent la  valorització social, local i de país, respecte als espais naturals protegits i la conveniència d'un pla de comunicació i visualització, que ha d'incloure necessàriament la participació en  xarxes socials, i específicament twitter,  com una de les eines estratègiques per aconseguir-ho.

L’objectiu del Twitter del Parc Natural de l’Alt Pirineu, juntament amb el compte de Facebook   (/pnaltpirineu 14.017 seguidors)  i Instagram (@pnaltpirineu 9.176 seguidors), és crear una comunitat a les xarxes socials on la ciutadania interessada en el PNAP pot rebre totes les comunicacions de la gestió del Parc, informacions relacionades amb el PNAP, un ampli impacte comunicatiu i un increment de la participació social en relació al Parc i les seves activitats.

El PNAP és el tercer Parc Natural de Catalunya que disposa de compte twitter específic, després dels Parcs Naturals de Montserrat i Collserola. La resta de Parcs que gestiona la Generalitat de Catalunya es difonen actualment a través del compte conjunt de @parcscat i els gestionats per la Diputació de Barcelona, a través del compte conjunt de @xarxadeparcs.