Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja podeu consultar la nova ...
 
Divendres, 30 d'octubre de 2015

Ja podeu consultar la nova edició de l’agenda del Parc Natural de l’Alt Pirineu pel quadrimestre novembre 2015 – febrer 2016!

Observacions astronòmiques, sortides amb raquetes per conèixer l’activitat de la fauna durant l’hivern, aguait de rapinyaire hivernants o bé, activitats d’esquí nòrdic i raquetes per persones amb problemes intel•lectuals, visuals i de mobilitat, són alguns exemples de les moltes propostes que es poden trobar al programa d’activitats


Agenda d'activitats novembre 2015 - febrer 2016
Portada agenda d'activitats

Tal i com ve sent habitual, en aquest nou format trobareu entre d’altres, un recull de totes les activitats de les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats del Parc, així com activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com fires i aplecs; un seguit d’activitats regulars disponibles durant la fi de la tardor i l’hivern i també, activitats pròpies repartides per les grans valls del Parc, entre elles, la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes (12 de desembre), la tradicional Projecció de cinema infantil de Nadal (12 de desembre) o el III Concurs de fotografia digital a Instagram Colors de Tardor (fins el 22 de novembre), en el que podeu participar i guanyar interessants premis, fent-vos seguidors de l’Instagram del Parc etiquetant les vostres imatges de tardor amb els “hastags” #pnaltpirineu i #colors de tardor.

Per aglutinar aquesta àmplia oferta, mantenim l’edició de l’agenda del Parc renovada l’estiu passat. Concretament, s’ha reestructurat el format per fer-lo més entenedor al lector, i s’han intercalat fotografies entre els textos, per tal que el resultat sigui més atractiu. Per exposar la gran varietat d’activitats es manté l’organització de la informació en dues cares ben diferenciades (document adjunt):

  • A l’apartat de textos, hi trobareu totes les activitats classificades per tipologies, amb la data o dates de realització. I en el text descriptor de cada activitat, informació detallada sobre si és gratuïta o de pagament, la dificultat i el sector del Parc on tindrà lloc, i l’organitzador i el seu telèfon de contacte. Així, cadascú pot triar fàcilment allò que més li interessi.
  • A l’apartat del calendari, apareixen les activitats organitzades per mesos o bé, dins la categoria Altres, que aglutina les que es duen a terme durant un període llarg de temps.

Així doncs, si voleu descobrir el Parc Natural de l’Alt Pirineu i gaudir del seu territori, les seves valls i la seva gent, apunteu-vos a les activitats del Parc!

Agenda d'activitats novembre 2015 - febrer 2016