Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja ha arribat la tardor i els ...
 
Divendres, 29 de setembre de 2017

Ja ha arribat la tardor i els seus magnífics colors al Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Veniu a descobrir els canvis de colors que experimenten els boscos del Parc i a gaudir d’aquest gran espectacle cromàtic únic! Compartiu el que veieu a Instagram i participeu en el concurs de fotografia digital sobre el Parc!


Colors de tardor INSTAGRAM 2017
tardor Parc Natural Alt Pirineu (2)
tardor Parc Natural Alt Pirineu (2)
tardor Parc Natural Alt Pirineu (2)
tardor Parc Natural Alt Pirineu (2)

Quan arriba la tardor, el paisatge es transforma i s’omple de colors. Colors que ens sorprenen i ens captiven. Des dels modests marrons dels roures, dels grocs pujats dels bedolls fins als vermells brillants dels aurons negres. L’escala cromàtica que es pot apreciar és impressionant i no es pot deixar passar l’oportunitat de contemplar-ho ben de prop.

La gran diversitat d’arbres present en els boscos i la varietat d’ambients, fan del Parc un lloc idíl·lic per a gaudir dels paisatges de tardor. A l’apartat “Colors de Tardor” del web del Parc us oferim recomanacions i propostes per tal que tothom qui vulgui gaudir del Parc en aquesta època de l’any en pugui conèixer els racons més atractius. En aquesta pàgina del web el visitant trobarà els indrets on la tardor és més espectacular, així com les dates més adients per visitar-los en funció de la intensitat cromàtica. També és una guia per saber quins són els itineraris o equipaments de visita que permeten gaudir-ne, i altres propostes per conèixer a fons l’essència de la tardor al Parc Natural.

Per cinquè any us volem engrescar a compartir la descoberta dels Colors de Tardor compartint les vostres fotografies. És per això que s’organitza el V Concurs de Fotografia Digital a Instagram que vol promoure els valors de la conservació i la bellesa dels paisatges de l’espai natural durant el canvi de coloració de la vegetació a la tardor. Per participar al concurs caldrà ser seguidor del compte Instagram @pnaltpirineu amb un usuari públic. Seran vàlides les fotografies realitzades a l’àmbit del Parc Natural que incloguin els tags #colorsdetardorPNAP2017 i #pnaltpirineu i que hagin estat penjades entre el 2 d’octubre i el 19 de novembre de 2017. Per a més informació consulteu les bases del concurs en aquesta mateixa pàgina.

És un moment únic en què, a més de descobrir els colors que ens ofereixen els boscos i els arbres caducifolis, podrem conèixer els sons, sabors, costums i tradicions propis d’uns mesos de certa bonança abans de l’arribada de l’hivern.

Exploreu els Colors de Tardor aquí i veniu a descobrir-los en directe!