Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja està a punt el programa ...
 
Dilluns, 29 de febrer de 2016

Ja està a punt el programa d’activitats d’hivern-primavera del Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Des d’avui podeu consultar el nou programa d’activitats del Parc pels mesos de març - juny 2016, amb una variada oferta per a tots els gustos


Portada PA març-juny 2016
Portada Agenda Activitats març-juny 2016

Tal i com ve sent habitual, trobareu, entre d’altres, un recull de totes les activitats de les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats del Parc, així com activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com fires i aplecs, un seguit d’activitats regulars disponibles durant l’hivern i la primavera, i també activitats pròpies com el Dia Europeu dels Parcs (28 de maig), o la V Fira de productes del Parc i de l’ovella aranesa (12 de juny).

Per aglutinar aquesta àmplia oferta, trobareu la informació organitzada en dues cares ben diferenciades:

  • A l’anvers trobareu un apartat on apareixen els equipaments i centres d’interpretació de l’àmbit del Parc. També hi són descrites altres iniciatives d’interès, com els projectes vinculats al turisme familiar Explora el Parc i el Pas de l’Ossa, l’aplicació mòbil sobre el Parc “Deixa’t Guiar”, amb el Quadern de Camp com a novetat o bé, el joc interactiu sobre el Camí de l’Últim Càtar, “Belibasta”. I finalment, un llistat de les institucions i associacions i les instruccions de funcionament de l’agenda i les activitats.   
  • Al revers podreu consultar tota la informació referent a les activitats seleccionades: com inscriure’s i qui l’organitza, si és gratuïta o de pagament, la dificultat, i el sector del Parc on tindrà lloc.

Si voleu descobrir el Parc Natural de l’Alt Pirineu i gaudir del seu territori, les seves valls i la seva gent, apunteu-vos a les activitats del Parc!

Agenda d'activitats març-juny 2016