Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El Parc Natural de l’Alt ...
 
Divendres, 28 de juliol de 2017

El Parc Natural de l’Alt Pirineu actualitza el seu plànol guia

Incorpora novetats com nous senders del Parc, classificació dels itineraris segons el mètode SENDIF, tots els punts d’informació turística i molts altres recursos turístics.


plànol guia

El Parc Natural de l’Alt Pirineu actualitza el seu plànol guia, incorporant tots els nous recursos que s’han creat en els últims mesos, com els 14 punts d’informació actuals, nous miradors, nous itineraris i una nova classificació de dificultat basant-se en el mètode SENDIF.

Aquest plànol recull una selecció d’elements d’interès per visitar el Parc, informació útil com les oficines del Parc, els equipaments culturals, els refugis, etc., una selecció d’itineraris de diferents nivells de dificultat, un mapa del Parc Natural amb tots els elements d’interès seleccionats, equipaments i serveis, normes i consells, i propostes de què s’hi pot fer si es disposa de mig dia, un dia o dos dies per visitar aquest espai protegit.

El Parc Natural de l’Alt Pirineu ha rebut el suport del Patronat de Turisme "Ara Lleida" de la Diputació de Lleida, i properament es farà el repartiment del nou plànol per tot el territori del Parc Natural de l’Alt Pirineu, (punts d’informació, cartelleres, establiments turístics, etc.). Si el voleu consultar en la seva versió digital, el podreu trobar clicant aquí.