Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El Parc Natural de l’Alt ...
 
Dimarts, 23 de maig de 2017

El Parc Natural de l’Alt Pirineu celebra el dia Europeu dels Parcs amb un curs de cuina, una sortida i una fira

Dimarts 23 es farà un curs de cuina, dissabte 27 es durà a terme una sortida guiada per a famílies a Os de Civís i diumenge 28 es celebrarà la VI fira de productes del Parc i de l’ovella Aranesa.


dia Europeu dels Parcs

Per commemorar el dia Europeu dels Parcs, el Parc Natural de l’Alt Pirineu organitza tres activitats per celebrar amb tothom aquest dia festiu. Dimarts 23 es durà a terme un curs de cuina de productes del Parc. Durant el cap de setmana, per una banda, dissabte 27 de maig pel matí es realitzarà una sortida guiada interpretativa per l’entorn d’Os de Civís, per conèixer els valors patrimonials i objectius del Parc en aquest sector de l’Alt Urgell. Per altra banda, l’endemà es celebrarà la VI edició de la Fira dels Productes del Parc i de l’Ovella Aranesa d’Arrós de Cardós.

La sortida d’Os de Civís sortirà des de l’aparcament del costat del riu el dissabte dia 27 de maig a les 9.00 del matí. Serà de dificultat baixa i apte per famílies i durant el recorregut es faran parades per explicar els diferents elements naturals de la zona i quines finalitats té la protecció del Parc Natural. L’hora màxima de finalització serà la 13.00h. Per inscriure’s, cal trucar a Turisme de la Seu 973 351 511.

Diumenge 28 serà el torn de la 6à fira de productes del Parc i de l’ovella Aranesa a Arrós de Cardós. Aquest any hi trobareu un mercat amb productors i artesans del Parc que exposaran i vendran els seus productes, així com també, una representació de productors del Parc naturel régional des Pyrénées Ariégeoises, una demostració d’ovelles araneses i un concurs de xolla a màquina i a tisora, una exposició d’il·lustracions i pintures de l’artista local Cinta Ramos, tallers, demostració de gossos d’atura,  jocs pels infants i un dinar popular!

Us esperem a totes les activitats previstes!