Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > L’App sobre el Parc Natural de ...
 
Divendres, 21 d'agost de 2015

L’App sobre el Parc Natural de l’Alt Pirineu estrena un joc interactiu: El Quadern de Camp!

Coneixereu la flora i fauna del Parc d'una manera divertida i pedagògica. Descarregueu-vos l'APP, registreu-vos i comenceu a jugar, no podreu parar!


Captura de pantalla del quadern de camp
Captura de pantalla del quadern de camp

El Quadern de Camp és un joc interactiu disponible a l’aplicació per mòbils sobre el Parc Natural de l’Alt Pirineu ‘Deixa’t Guiar Alt Pirineu’. Aquesta aplicació gratuïta per a dispositius mòbils fou impulsada per dues empreses que tenen el Parc com a àmbit de treball (Trama i Ruralturístic) i va comptar amb el suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu, en el marc dels ajuts pel finançament d’actuacions en els espais naturals protegits de Catalunya. Hi trobareu, a més, tota la informació necessària per gaudir del territori: rutes interpretades, tota la xarxa de senders, punts d’interès, serveis turístics, un mapa interactiu i moltes coses més.

Com podeu jugar amb el Quadern de Camp?

El Quadern de Camp és un recull de 50 fitxes de flora i fauna del Parc que mostren la informació necessària per saber identificar cada una de les espècies. Heu d’obtenir una fotografia de cada espècie, seguint les indicacions i pistes de les fitxes. El Quadern de Camp està vinculat al projecte Explora el Parc i caldrà que compreu el Passaport (1 euro) per validar els vostres segells.  De manera que, cada fotografia obtinguda es converteix en segells del Passaport de l’Explorador/a i segons el mateix escalat, podeu anar sumant conjuntament segells, que es transformaran en recompenses. Us fem memòria de les recompenses que podeu obtenir:

10 segells: gorra + punt de llibre

15 segells: un Petit Pallarès (formatge fresc batut) de la formatgeria Montsent de Pallars

20 segells: samarreta (o bossa exclusiva del Parc si no hi ha talla de samarreta adient) + joc de pòsters

30 segells: bossa de roba amb disseny exclusiu del Parc + còmic (quadern de pintura mentre el còmic no és apunt)

40 segells: Guia Naturalista del Parc + premi establiment col·laborador (consulteu les opcions disponibles a les instruccions del Passaport)

Premi especial Quadern de Camp

A més, si aconseguiu les 50 fotografies de totes les espècies del Quadern de Camp us convertireu en un NATURALISTA EXPERT, i obtindreu un premi especial!

ÀNIMS! EL REPTE ÉS VOSTRE. Sortiu a explorar i a conèixer, i sobretot,  gaudiu del territori!

Si encara no la teniu, descarregueu-vos l’APP en els enllaços adjunts, o bé a l’App Store i Google Play (paraula clau Alt Pirineu), i aneu a l’apartat PARTICIPA, on trobareu més informació per començar a jugar!