Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Lliurament del II Premi Turisme ...
 
Dimecres, 28 de novembre de 2018

Lliurament del II Premi Turisme Garrotxa a RCR Arquitectes

El 27 de novembre es fa va dur a terme l’acte al Mas les Comelles de la Vall d’en Bas organitzat per Turisme Garrotxa 


IMG-20181127-WA0022_250
Rafael Aranda, al mig, va recollir el premi que li van entregar el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font i el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà.Foto: Xevi Puig (CDPNGarrotxa)

En aquesta segona edició es va atorgar el guardó de caràcter bianual a RCR Arquitectes per reconèixer la seva contribució a la internacionalització de la Garrotxa a través de la seva obra.

El director del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), Pepe Serra, va abordar la vinculació de la cultura i el turisme a la Garrotxa en ple Any del Turisme Cultural en la seva intervenció a l’inici de l’acte.

Rafael Aranda en nom de l’equip integrat també per Carme Pigem i Ramon Vilalta va recollir el premi que li van entregar el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font i el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà.

El premi Turisme Garrotxa es va crear el 2016, coincidint amb el 20è aniversari de l’associació, amb l’objectiu de remarcar la tasca d’alguna persona o entitat de la comarca que hagi contribuït al desenvolupament del turisme a la Garrotxa.