Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja tenim guanyadors del XXV ...
 
Divendres, 23 de novembre de 2018

Ja tenim guanyadors del XXV Concurs de fotografia del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

El certàmen també ha premiat l'Accèssit Carros de Foc


Jurat

El dia 22 de novembre es va reunir el jurat del XXV Concurs de Fotografia del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, format per Maria Mercè Aniz Montes, Directora-conservadora del Parc Nacional; Antoni Añó, fotògraf especialitzat en els Pirineus i Josep Mohedano, guarda del refugi de la Restanca.

Després de les deliberacions el jurat va decidir atorgar el primer premi, valorat en 1.300€, a Mallerenga I i Mallerenga III de Sergi Ricart. El segon premi va recaure per les fotografies on es Mira la daina i apareixen unes Nits encantades. Juan José López Azurmendi va guanyar el tercer premi amb uns excelents paisatges de Pino negro, Lac Long i Lac Redon.  Els marcòlics Grocs de Luís Nuñez Vázquez van ser premiats amb el 4t premi, mentre que la Recompensa al Cim de Ratera de Ferran Cantariño va ser recompensada amb el cinquè premi. 

A banda dels premis, el jurat va premiar l'Accèssit Els Minairons, dedicat a les activitats tradicionals, els costums i l'etnografia i l'Accèssit Carros de Foc de fotografia digital, centrat en aquest popular ruta del Parc. Starligth a Sant Quirc de Santi Iglesias es va endur l'accèssit Els Minairons, mentre que el corresponent a Carros de Foc va recaure ex aequoVia Làctia d’Àlex Iranzo Pérez i a Vall de Ruda de Andrés González Viñes.

Des del Parc es vol felicitar tant als guanyadors com a tots els participants que, amb les seves 116 imatges posen de manifest que hi ha molts racons del Parc que encara tenen la seva fotografia esperant. 

Les obres guanyadores així com les de la resta de participants es podran veure en una exposició itinerant per les diferents Cases del Parc Nacional; consulteu el programa d'activitats per a saber les dates i els llocs concrets. Les guanyadores de l’Accèsit Carros de Foc es podran veure a la web del Parc així com a la de Carros de Foc.

Des del Parc es vol felicitar tant als guanyadors com a tots els participants que, amb les seves 116 imatges posen de manifest que encara hi ha molts racons del Parc esperant la seva fotografia. També es vol agraïr la col·laboració activa de la Fundació Institut d’Estudis Ilerdencs en la dotació dels premis i dels membres del jurat en la selecció de les fotografies guanyadores.

 

 

 

Més informació