Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Nota informativa en relació amb ...
 
Dimecres, 17 d'octubre de 2018

Nota informativa en relació amb les afectacions de trànsit a la carretera GI-524 d’Olot a Santa Pau a causa de les obres de construcció de la via per a vianants i ciclistes entre Can Blanc i Santa Margarida

S’informa que a partir del dia 15 d’octubre han començat els treballs per desviar la carretera GI-524 entre els punts quilomètrics 4+680 i 4+960 (a l’entorn de la intersecció a la via secundària d'accés a la Cooperativa La Fageda, Vivers La Fageda, Can Jordà i Mas Prat de la Plaça).


IMG_2773_250
Obres de construcció de la via per a vianants i ciclistes entre Can Blanc i Santa Margarida.Foto: Emili Bassols (CDPNGarrotxa)

Aquestes obres requereixen restringir el pas de vehicles a un sol carril de manera que la circulació serà de tipus alternatiu, en un i altre sentit, mitjançant una regulació amb semàfors.

La durada prevista d’aquestes afectacions serà de 4 setmanes i es preveu realitzar les obres en dues fases: a la primera es realitzaran els treballs al costat Olot de la intersecció; i a la segona els del costat Santa Pau. Cada fase tindrà una durada de 2 setmanes.

Les obres esmentades s’emmarquen dins l’execució del projecte de construcció de la via per a vianants i ciclistes entre Can Blanc i Santa Margarida que té com a objectiu la millora de la mobilitat i especialment la seguretat a la zona central del Parc Natural.