Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Per cinquè any consecutiu, el ...
 
Dilluns, 09 de juliol de 2018

Per cinquè any consecutiu, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa col·labora amb la minibiblioteca del pati de l'Hospici d'Olot

Durant els mesos d'estiu, a part de la Minibiblioteca de Can Jordà i la Minibiblioteca del Parc Nou, es pot consultar una altra minibiblioteca al pati de l'Hospici amb documents del Parc Natural i l'Observatori del Paisatge.


2018_minibiblio_Hospici_BretchaG_250
Minibiblioteca d'estiu de l'Hospici d'Olot, 2018.Foto: Gemma Bretcha (CDObservatori del Paisatge i CDPNGarrotxa)

A primers de juliol es va posar en funcionament la nova minibiblioteca del pati de l'Hospici d'Olot organitzada pel Museu de la Garrotxa, l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot, l'Observatori del Paisatge i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb la col·laboració de Flors Can Carlicus. Aquesta minibiblioteca d'estiu no té documentació en préstec o intercanvi com la del Parc Nou, però ofereix exposicions, activitats, mostra de documents en donació i d'altres consultables in situ... També hi ha cadires i taules on poder prendre un refresc.

La documentació facilitada pel Centre de Documentació té com a temàtica el Parc Natural o altres espais protegits. La informació és en català, castellà, francès i anglès

El conte del cabirol, de la nàiade, un Parc de contes, la guia de vulcanisme en idiomes, l’opúscle del Parc i de l’agricultura i la ramaderia, la carta vulcanològica, informació sobre el cranc de riu autòcton, sobre turisme sostenible, sobre els principals itineraris del Parc, les reserves naturals, les xarxes de centres de documentació ambiental de Catalunya i Espanya... tot això es pot consultar assegut al pati de l'Hospici.

I no cal dir que, qui ho prefereixi, té també la Minibiblioteca del Parc Nou a la seva disposició, a 1,4km de distància i en un entorn privilegiat. I també la nova biblioteca de Can Jordà, a 5,7km. Esperem que us agradin i us siguin útils!