Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Fins al dia 15 de juliol pots ...
 
Divendres, 22 de juny de 2018

Fins al dia 15 de juliol pots inscriure’t a la nova edició del curs de Guies Interpretadors del Parc Nacional

Enguany aquest curs, que arriba a la 26a edició, es celebrarà a la localitat de Salardú


Curs_guies

Del 12 de setembre al 6 d’octubre l’alberg de Salardú acollirà una nova edició del curs de Guies Interpretadors del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Aquest curs té com a objectiu principal la formació de personal especialitzat en el coneixement i la divulgació dels valors del Parc i de la seua zona d’influència, i va adreçat fonamentalment a la població local i especialment a persones treballadores per compte propi o en petites i mitjanes empreses de l’àmbit del Parc Nacional.

Aquest curs, té una durada total de 108 hores distribuïdes en: 62 de teòriques i 46 de pràctiques repartides en 4 sortides els caps de setmana. Entre setmana hi ha classe cada dia entre les 17h i les 21h de la tarda i els caps de setmana hi ha sortides de 9h a 17h.

Per apuntar-se només cal presentar el full de prescripció omplert a les Cases del Parc d'Espot, Boí o a l’ Escola Agrària del Pallars (Palau de Noguera), del 15 de juny al 15 de juliol. Després de la valoració dels currículums s'avisarà a les persones admeses a durant el mes d'agost.


El curs te un preu de 75€ i no inclou transports ni allotjament.

Podeu descarregar el full d’inscripció en l’enllaç adjunt.