Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Inici de la temporada del Bus ...
 
Dimarts, 29 de maig de 2018

Inici de la temporada del Bus del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici per a l’estiu de 2018

El servei de Bus del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici començarà aquest any el dia 21 de juny


Bus del Parc

A partir del proper dia 21 de juny, el Bus del Parc arrencarà des d’Espot i des de Boí i farà la volta al Parc per la Val d’Aran connectant aquestes dues poblacions amb el servei de taxi a l’interior del Parc, fent una pausa de 10 minuts a Vielha per a ajustar els temps dels dos recorreguts. També hi ha la possibilitat en una de les seves freqüències d’arribar fins a Sort.

Amb sortides al matí i a la tarda, esdevé una bona eina per a que el visitant pugui planificar recorreguts i travesses dins del Parc sense el risc de no poder tornar al punt d’origen. Per aquest motiu l’any 2016 es va editar, amb el suport de la Diputació de Lleida, un fulletó que potencia les travesses pel Parc utilitzant aquest servei de transport públic. Podeu trobar aquest fulletó gratuït a les Cases del Parc i Centres d’Informació del Parc així com també al mateix autobús.

Aquest servei també contribueix a millorar les comunicacions per carretera a la població del territori, afegint una nova possibilitat de transport públic que es va consolidant any rere any en aquesta zona dels Pirineus.

El Bus del Parc estarà operatiu fins al dia 30 de setembre, els preus dels bitllets oscil·len entre 1,70€ i 11,90€ segons el recorregut. S’aplica un descompte del 50% als bitllets d’anada i tornada, també hi ha un abonament amb validesa d’un dia sense límit de viatges a un preu de 8,50€.

Com a novetat des de l’any 2017 cal destacar la possibilitat de comprar els bitllets de forma on-line, a través de la web d'ALSA.

Més informació