Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El Parc Natural de la Zona ...
 
Dimarts, 29 de maig de 2018

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa col·labora amb l’Ajuntament d’Olot mitjançant la instal·lació d’un nou espai expositiu a l’oficina d’informació turística d’Olot

La col·laboració entre les dues administracions rau en el treball i l’aposta per a un mateix objectiu: contribuir a la preservació i la conservació dels espais naturals protegits així com al desenvolupament de l’economia de la població local a partir d’un turisme sostenible. L’eina que proporciona la metodologia per assolir aquest objectiu és la Carta Europea de Turisme Sostenible amb la qual el Parc Natural de la Zona de la Garrotxa es va acreditar l’any 2001.


15_indrets_250

Aquest nou espai expositiu presenta 15 indrets del Parc Natural d’especial interès i de visita obligada per a conèixer aspectes importants d’aquest espai natural protegit. Tots els indrets estan preparats perquè els visitants els puguin visitar i conèixer i l’objectiu, entre d’altres, d’aquesta selecció és intentar contribuir a disminuir la pressió de visitants que pateixen alguns d’ells i allargar l’estada en aquest espai natural protegit d’aquests visitants.

En general, aquests emplaçaments disposen d’un aparcament preparat on es pot obtenir informació, ja sigui a partir d’un centre d’informació o cartelleres informatives, d’un itinerari a peu perfectament senyalitzat així com material interpretatiu dels valors de l’espai.

Aquest nou indret no només és un espai expositiu en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot per a la seva oficina d’informació turística, sinó que el Parc Natural posa a disposició de totes les oficines d’informació turística, espais d’interpretació,... de la nostra comarca que els sigui d’interès col·laborar amb el projecte, aquest disseny amb les correccions que es creguin necessàries.