Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > #SetmanaNatura amb les ...
 
Dimecres, 09 de maig de 2018

#SetmanaNatura amb les biblioteques de la Garrotxa

5 biblioteques garrotxines col·laborem amb la #SetmanaNatura i el 7th International Maar Conference


orchis_simia2_250
Flor de simi (Orchis simia).Foto: @montsevolcanica (CDPNGarrotxa)

Una de les 4 efemèrides ambientals que la xarxa de centres amb documentació ambiental de  Catalunya commemorem aquest 2018 és la #SetmanaNatura, que una dotzena de parcs de Catalunya hem previst de celebrar organitzant més d’una vintena d’activitats en biblioteques properes. Explicació de contes, presentacions de llibres, xerrades, exposicions i tallers de fauna, flora o natura en general... són algunes de les activitats que s’organitzaran des del 24 de maig (Dia Europeu dels parcs) al 5 de juny (Dia del Medi Ambient).

A la Garrotxa, amb la col·laboració de DocAmbCat, del Departament de Cultura, de la Xarxa de Custòdia del Territori, del Centre de Documentació de Medi Ambient de Barcelona, i seguint la col·laboració habitual entre el Centre de Documentació del Parc amb les biblioteques del seu àmbit, hem previst activitats amb el Centre de Documentació de l’Observatori del Paisatge (exposició a Can Trona), l’Arxiu-Biblioteca del Centre Excursionista d’Olot (xerrada de David Brusi al CEO i sortida pels voltants d’Olot), la Biblioteca Josep M. de Garganta de Sant Feliu de Pallerols (xerrada sobre cranc de riu i sortida) i la Biblioteca Municipal Maria de Jonquers (xerrada sobre cranc de riu i sortida).

A més, la conferència de David Brusi “Volcans de pel·lícula: el rigor científic en el cinema de catàstrofes” i la projecció i debat de la pel·lícula Un pueblo llamado Dante’s Peak són activitats del programa Visc entre Volcans i activitats complementàries del 7th International Maar Conference.

A part de les activitats amb biblioteques, el Parc Natural també participa en la #SetmanaNatura amb un parell més d’activitats: la 14a Nit dels ratpenats a Montagut (25/5) i la xerrada i sortida Orquídies d'interès de la Garrotxa (26/5)

Us convidem a gaudir de múltiples activitats previstes, totes gratuïtes, on es distribuiran punts de llibre, braçalets, llibres, retallables, plànols-guia... segons l’activitat.