Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El Parc Natural de la Zona ...
 
Dimecres, 25 d'abril de 2018

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa entrega l’acreditació a la Carta Europea de Turisme Sostenible a 25 empreses turístiques de la comarca

El dimecres dia 25 d’abril, dins el marc de la jornada La Garrotxa Territori Responsable, es va dur a terme l’acte a la sala Torín d’Olot.


imatge

Durant la jornada, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa va lliurar l’acreditació a la Carta Europea de Turisme Sostenible a 25 empreses turístiques de la comarca, assolint la xifra total de 36 empreses amb aquesta acreditació a la Garrotxa.

Es tracta d’allotjaments, restaurants, empreses d’activitats agroalimentàries que realitzen visites i dues agències de viatges; totes elles compromeses amb la conservació dels valors naturals de la comarca juntament amb el desenvolupament de la població local a partir del turisme sostenible.

L’acta d’entrega d’acreditacions va comptar amb la presència de la Sra. Marta Subirà i Roca, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat que a més de lliurar les acreditacions, va destacar el treball en xarxa dels diferents actors implicats del sector públic/privat, en el projecte de la Carta Europea de Turisme Sostenible a la comarca.

La jornada va escenificar el treball constant que realitzen diferents organitzacions de la comarca de la Garrotxa per encaminar aquest espai cap a un Territori Responsable.  El públic assistent, més de 70 persones, varen poder gaudir de les experiències presentades pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Consorci per a la Normalització Lingüística, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, l’Associació Adrinoc, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa DinamiG i el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública.   

El Centre de Documentació del Parc va aprofitar la jornada per presentar una mostra de materials disponibles al Centre de Documentació, i entregar 5 lots de documentació als nous establiments compromesos amb la Carta Europea de Turisme Sostenible que ho havien demanat.