Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Es resol el 10è Concurs de ...
 
Divendres, 20 d'abril de 2018

Es resol el 10è Concurs de Dibuix Naturalista del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 600 alumnes de 5è i 6è de primaria.


Jurat
Jurat del concurs

El dijous 19 d’abril s’ha resolt el X Concurs de Dibuix Naturalista del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, realitzat a la Casa del Parc de Boí. El jurat, format per Ariadna García, Ricard Novell i la Directora-Conservadora del Parc, Maria Merced Aniz, ha triat els guanyadors entre els 633 dibuixos presentats per 26 escoles.

La primavera a Aigüestortes” ben plena de detalls d’Aleix Figuerola ha estat guardonada amb el 1r premi, mentre que la sempre esmunyedissa “Salamandra” de Ainara Biera s’emporta el segon premi. L’Oliver Serrano ha estat mereixedor del tercer premi amb el seu “Big tree”, un bon exemplar d’avet dels que poblen els boscos del Parc. Malgrat que només hi ha tres premis individuals, el jurat ha volgut fer constar en l’acta a aquells participants que han estat considerats finalistes i que rebran un obsequi per la seva participació i bona feina desenvolupada.

El grup de 6è de Primària de l’Escola Arrels dels Alamús (Lleida) ha guanyat el premi col·lectiu al conjunt d’obres de més qualitat, segons criteri del jurat, després d’una tria amb altres cinc grups escolars finalistes.

Les obres guanyadores, així com una mostra de les obres participants es podran veure properament en exposicions itinerants a les Cases del Parc.

Des del Parc es vol agrair a tots els alumnes participants i als mestres que els han coordinat alhora que vol transmetre l’enhorabona als guanyadors.

Més informació