Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > 26è Concurs de fotografia del ...
 
Divendres, 16 de març de 2018

26è Concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Enguany, el concurs de fotografia del Parc Natural arriba a la 26ena edició, amb el tema Patrimoni geològic del Parc Natural i com l'any anterior, les fotografies s'hauran de presentar en format digital.


XXV Concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Al llarg d'aquests anys s'ha dedicat a diverses temàtiques -món vegetal, fauna, ocells, colors, boscos, romànic, aigua, valls i muntanyes, flors, activitats tradicionals, invertebrats, paisatges, racons amagats, món animal, festes i tradicions, 25 cims, pobles i masies, rius i fonts, primavera, estiu, tardor, hivern i patrimoni cultural-, que han permès donar a conèixer l'espai natural des dels vessants natural i cultural; alhora que ha facilitat disposar d'un ampli fons fotogràfic, divers i de bona qualitat.

Per tal de fomentar la participació les fotografies es presentaran en format digital.

L'organització serà l'encarregada de fer la reproducció en paper de les imatges seleccionades pel jurat que, com sempre s'exposaran al Centre del Parc, a Bagà.

Les fotografies s'han de presentar en format JPG i amb una mida mínima pel costat més llarg de 3.000 punts i una mida màxima de fitxer de 8Mb al correu electrònic pncadimoixero@gencat.cat, fins al dia 30 de juny de 2018.

El dia 16 de juliol, es farà públic el veredicte del jurat, compost per persones relacionades amb el món de la fotografia, les arts i el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Les obres restaran exposades al Centre del Parc del 16 de juliol al 30 de setembre de 2018.
Fins al 15 d'agost els visitants de l'exposició podran participar com a jurat popular. Aquest premi es farà públic el 16 d'agost.

 

Podeu consultar les bases detallades del concurs en l'arxiu adjunt.

Més informació