Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja està disponible el butlletí ...
 
Dilluns, 08 de gener de 2018

Ja està disponible el butlletí número 5 del projecte LIFE LimnoPirineus

En aquesta nova edició del butlletí es recullen les principals novetats del projecte dutes a terme durant l’any 2017


Logo LimnoPirineus

Aquesta edició del butlletí, el cinquè del projecte des de que es va iniciar l’any 2014, recull les principals actuacions dutes a terme en el marc del projecte els darrers 6 mesos de l’any 2017.

En l’àmbit del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, destaca la instal·lació de dos nous cartells informatius del projecte a la vall de Tredòs, al punt d’arribada de visitants a l’aparcament dels Banhs de Tredòs i l’altre al punt d’arribada dels taxis al punt de sortida de l’itinerari al circ de Colomèrs.

L’exposició itinerant del projecte s’ha instal·lat a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, en diferents centres educatius de la Val d’Aran així com també a les cases del Parc d’Espot i de Boí.

Els dies 6 i 8 de juliol es va assistir també a una trobada internacional sobre conservació d’estanys d’altra muntanya al Parc Nacional del Grande Paradiso (Alps Italians) en el marc dels actes de cloenda del Projecte Life Bioaquae (millora de la biodiversitat dels ecosistemes aquàtics dels Alps).