Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Una tardor i hivern farcides ...
 
Dimecres, 15 de novembre de 2017

Una tardor i hivern farcides d’activitats al Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Més de 20 activitats de senderisme interpretatiu, fires, cursos, exposicions, visites guiades, etc., es poden trobar al programa d’activitats, que ofereix un munt de recursos pels visitants del Parc Natural de l’Alt Pirineu durant els mesos de novembre, desembre, gener i febrer.


Portada agenda activitats novembre 2017 - febrer 2018

L’agenda d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu, torna a fer un recull de totes les activitats de les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats del Parc, així com activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com exposicions i visites, un seguit d’activitats regulars disponibles durant la tardor i l’hivern, i també un bon grapat d’activitats pròpies repartides per totes les grans valls del Parc, entre les quals la visita guiada al complex hidroelèctric de Tavascan (tots els dies sota reserva), el taller de plantes remeieres (tots els dissabtes),l’activitat de senderisme interpretatiu de rastreig de fauna salvatge a la neu (tots els caps de setmana) o la tradicional projecció de cinema infantil del Parc en català per Nadal (16 de desembre).

Per aglutinar aquesta àmplia oferta, trobareu la informació organitzada en dues cares ben diferenciades:

  • A l’anvers trobareu un apartat on apareixen els equipaments i centres d’interpretació de l’àmbit del Parc. També hi són descrites altres iniciatives d’interès, com els projectes vinculats al turisme familiar Explora el Parc i el Pas de l’Ossa, l’aplicació mòbil sobre el Parc “Deixa’t Guiar”, amb el Quadern de Camp o bé, el joc interactiu sobre el Camí de l’Últim Càtar, “Belibasta”. I finalment, un llistat de les institucions i associacions i les instruccions de funcionament de l’agenda i les activitats.  
  • Al revers podreu consultar tota la informació referent a les activitats seleccionades: com inscriure’s i qui l’organitza, si és gratuïta o de pagament, la dificultat, i el sector del Parc on tindrà lloc.

Esperem que trobeu interessants les propostes, i us ajudin a descobrir el Parc Natural de l’Alt Pirineu i gaudir del seu territori, les seves valls i la seva gent. Apunteu-vos a les activitats del Parc!