Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El dia 23 de novembre, el Parc ...
 
Dijous, 23 de novembre de 2017

El dia 23 de novembre, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha rebut el Guardó de Turisme 2017, atorgat pel Departament d’Empresa i Coneixement, en la categoria de Turisme Responsable

El director del Parc, F. Xavier Puig i Oliveras ha recollit el premi durant l’acte d’inauguració del FITCat’17: I Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya, organitzat per la Direcció General de Turisme, i que s’ha fet al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.


premi_turisme_250
Entrega del Diploma turístic de Catalunya a Xavier Puig, director del PNZVGarrotxa, per la categoria de Turisme responsable en reconeixement a la seva destacada contribució al foment del turisme a Catalunya. Foto: Joan Pijuan (#CDPNGarrotxa)

El Sr. Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya ha lliurat el guardó en presència del Sr. Xavier Espasa, director general de l’Agència Catalana de Turisme.

La finalitat dels guardons del turisme de Catalunya és reconèixer l’esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions públiques i privades en favor del turisme, i servir d’instrument per estimular comportaments professionals i actuacions individuals o col·lectives que col·laborin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels seus serveis turístics.

Les Nacions Unides han declarat 2017 l’Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament, és per això, que enguany i pel que fa a l’atorgament dels guardons del turisme, s’han valorat de forma particular les actuacions que tinguin en compte i siguin respectuoses amb la sostenibilitat, en tots els seus aspectes, i les que ajudin a entendre la rellevància d’actuar amb criteris sostenibles, amb les oportunitats i els reptes que això comporta, tant en l’àmbit econòmic, social i ambiental.

S’han lliurat els premis corresponents a les quatre categories següents: 

  1. Millor experiència turística
  2. Innovació en accions promocionals i comercialització
  3. Millor projecte de coneixement i recerca referida al sector turístic
  4. Turisme responsable