Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Creixement de visitants i ...
 
Divendres, 04 d'agost de 2017

Creixement de visitants i activitats en el marc del projecte “Camins Vius”

Per a dinamitzar aquest projecte, l’octubre de 2016 es va signar un acord de col·laboració entre el Parc Nacional i l’empresa Camins


Camins vius
Visitants en un itinerari

Amb l’objectiu de dinamitzar el projecte Camins Vius, corresponent a la creació d’un itinerari circular per la zona exterior del Parc Nacional, l’octubre de 2016 es va signar un acord de col·laboració que permet a l’empresa CAMINS comercialitzar el projecte i elaborar-ne diversos productes turístics.

Des de llavors, i durant el període d’estiu s’han duplicat el nombre de reserves sobretot a través del turisme internacional, el producte estrella continua sent la ruta Camins Vius en 5 jornades i les escapades de cap de setmana.

Una altra ruta que ha tingut molt bona acollida ha estat la travessa del Portarró. Aquest itinerari, va ser escollit l’any 2016 per a formar part del recopilatori de les 15 rutes del Centenari de la Llei de Parcs Nacionals. El retorn al punt d’origen d’aquesta travessa es realitza a través del Bus del Parc.

Finalment i dins de les accions incloses dins d’aquest acord de col·laboració, s’ha fet un repàs i pintat de les senyals del GR-11 des del Pont de Salenques al Port de Ratera incloent-hi les variants, sumant un total de 50 km, aquesta actuació s’ha dut a terme amb el suport de l’Ajuntament de Naut Aran.

Més informació