Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Disponible la nova pàgina web ...
 
Dilluns, 08 de maig de 2017

Disponible la nova pàgina web de la ruta Camins Vius del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Aquest itinerari circular, d’uns 238km. de recorregut, ressegueix els camins històrics en l’àmbit del Parc Nacional


Camins Vius

L’any 2001 es va crear el projecte “Camins Vius” per a establir un sender de circumval·lació al Parc Nacional a través de les comarques de l’Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Val d’Aran, posant els camins rurals al servei d’una experiència de qualitat amb l’objectiu de la rehabilitació i preservació dels camins rurals tradicionals afavorint un desenvolupament local sostenible.

L’any 2016, amb els camins recuperats i senyalitzats, el Parc Nacional va firmar un acord de col·laboració amb l’empresa CAMINS per a comercialitzar el projecte i elaborar productes turístics relatius a aquesta ruta.

El resultat d’aquest acord ha sigut la posada en marxa d’una pàgina web de la ruta Camins Vius (http://www.caminsvius.com/) amb tota la informació corresponent al projecte, a més de la possibilitat de realitzar la ruta en 5 ó 7 etapes. En aquest cas s’ofereix la possibilitat d’allotjament en cases rurals i refugis de muntanya de la zona, així com el transport d’equipatge entre els allotjaments, assegurança d’accidents i entrada a tres de les esglésies romàniques de la Vall de Boí Patrimoni de la Humanitat.