Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > 25è Concurs de fotografia del ...
 
Dijous, 20 d'abril de 2017

25è Concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Enguany, el concurs de fotografia del Parc Natural arriba a la 25ena edició, amb el tema Paisatges nocturns al Parc Natural i com a novetat, les fotografies s'hauran de presentar en format digital


XXV Concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Al llarg d'aquests anys s'ha dedicat a diverses temàtiques -món vegetal, fauna, ocells, colors, boscos, romànic, aigua, valls i muntanyes, flors, activitats tradicionals, invertebrats, paisatges, racons amagats, món animal, festes i tradicions, 25 cims, pobles i masies, rius i fonts, primavera, estiu, tardor, hivern i patrimoni cultural-, que han permès donar a conèixer l'espai natural des dels vessants natural i cultural; alhora que ha facilitat disposar d'un ampli fons fotogràfic, divers i de bona qualitat.

S'espera que el fet que enguany les fotografies es presentin en format digital, faciliti la participació.

L'organització serà l'encarregada de fer la reproducció en paper de les imatges seleccionades pel jurat que, com sempre s'exposaran al Centre del Parc, a Bagà.

Les fotografies s'han de presentar en format JPG i amb una mida mínima pel costat més llarg de 3.000 punts i una mida màxima de fitxer de 8Mb al correu electrònic pncadimoixero@gencat.cat, fins al dia 25 de juny de 2017.

El dia 10 de juliol, es farà públic el veredicte del jurat, compost per persones relacionades amb el món de la fotografia, les arts i el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Les obres restaran exposades al Centre del Parc del 10 de juliol al 30 de setembre de 2017.
Fins al 15 d'agost els visitants de l'exposició podran participar com a jurat popular. Aquest premi es farà públic el 16 d'agost.

 

Podeu consultar les bases detallades del concurs en l'arxiu adjunt.

Més informació