Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El restaurant i allotjament Can ...
 
Dilluns, 13 de març de 2017

El restaurant i allotjament Can Morera recomanat pel Parc Natural

Aquest establiment és un nou exemple de compromís de col·laboració empresa-territori per treballar per la gestió d'un turisme sostenible a partir de la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible


can_moreraplafo3ret

El restaurant i allotjament Can Morera pertany al Grup Morera que és una empresa familiar que va iniciar la seva activitat l’any 1955 amb un comerç al centre d’Olot, dedicat a la compravenda de producte del camp. Amb motiu del 50è aniversari del Grup Morera, l’any 2005 es va obrir la divisió de Can Morera, amb la inauguració d’un complex d’allotjament i restaurant a la Vall d’en Bas.

El restaurant Can Morera és una antiga masia reformada on es combina l’espai d’una casa tradicional amb la modernitat i el disseny per tal d’oferir un ambient tranquil i reposat per gaudir del bon menjar. Està especialitzat en cuina tradicional catalana i ofereix un ampli ventall de plats elaborats amb productes locals de la Garrotxa. Al restaurant Can Morera s’aposta per la preparació dels plats amb ingredients frescos i de primera qualitat. El restaurant disposa de 120 places, amb zona de bar i dues sales per a ús reservat, sala per a exposicions, cursos i xerrades.

L’allotjament Can Morera disposa de 8 apartaments i 39 places, Cada apartament té parquet, TV, accés gratuït a una xarxa Wi-Fi i cuina americana completament equipada. A més a més, hi ha un servei de rentadores compartit amb la resta d’apartaments, aparcament propi, parc infantil i  zones comunes.

Finalment, l’establiment també disposa d’una botiga d’aliments ecològics. 

Can Morera està situat a les Preses, a la Vall d’en Bas, a prop del Parc Natural de la Zona Volcància de la Garrotxa. La seva situació és privilegiada, ja que es troba a 55 minuts de la ciutat de Girona i tan sols a 7 minuts d’Olot. La seva situació el fa ideal per combinar, amb un bon àpat, una excursió al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa o a la Fageda d’en Jordà, a Santa Pau.

Can Morera ofereix també als seus clients abundant material informatiu de benvinguda i sensibilització que afavoreix la visita de la Garrotxa . També participa en el programa de visites guiades Descobreix la Garrotxa i això li permet oferir gratuïtament als seus clients les visites i excursions d’aquest programa.

Aquesta és l’onzena empresa que destaquem pel compromís de col·laboració empresa-territori per treballar per la gestió d'un turisme sostenible a la comarca de la Garrotxa, a partir de la implementació de la CETS.