Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El Parc Natural de la Zona ...
 
Dilluns, 13 de febrer de 2017

El Parc Natural de la Zona Volcànica recomana l’empresa EN RUTA GIRONA

Aquest establiment és un nou exemple de compromís de col·laboració empresa-territori per treballar per la gestió d'un turisme sostenible a partir de la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible


Foto_EnRutaGirona_250

EN RUTA GIRONA és un servei professional de turisme actiu que organitza excursions i guiatges per la Garrotxa i el seu entorn. És una activitat que combina l'slow travel i el turisme responsable en la mesura que defuig de la massificació dels espais i de l’estacionalització de l’activitat turística, alhora que permet gaudir del territori d'una manera reposada i sense presses, potenciant l’economia local i les activitats respectuoses amb el medi ambient.

Precisament aquest afany per crear excursions diferents i poc conegudes contribueix a fer que el producte de senderisme que es desenvolupa des de l'EN RUTA GIRONA convidi al visitant a descobrir la Garrotxa més amagada i allunyada de les masses. Treballem en grups petits per no comprometre l’espai visitat: el perfil de visitant és una família amb fills o un grup d'amics que en arribar a la comarca es pregunta què pot anar a veure més enllà de les visites suggerides a les guies o als fulletons turístics.