Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Conclusions del Seminari LIFE ...
 
Dimarts, 19 de desembre de 2017

Conclusions del Seminari LIFE RedBosques celebrat al Parc Natural dels Ports

El primer seminari del projecte LIFE RedBosques va tenir lloc al Parc Natural dels Ports el passat mes de novembre. Les experiències presentades i les conclusions estan disponibles a www.redbosques.eu.


Grup del Seminari LIFE RedBosques a la casa de Cova Avellanes. Roquetes, 23 novembre 2017

El Parc Natural dels Ports va acollir del 22 al 24 de novembre de 2017 el primer seminari del projecte LIFE RedBosques centrat en la la gestió de boscos mediterranis en àrees protegides i en la identificació i gestió de rodals madurs.

Durant els tres dies de treball, prop de quaranta tècnics d'àrees protegides i gestors forestals van compartir les seves experiències i avenços en el procés d'identificació de rodals que nombroses administracions estan posant en marxa. Durant el seminari, es van visitar les finques pilot que estan desenvolupant projectes d'ordenació forestal amb actuacions de millora de boscos madurs. Els propietaris privats també van participar al seminari presentant les seves experiències.

Fruit del debat mantingut, es van definir diverses conclusions sobre temes claus com el procés d'identificació de rodals, els criteris per a la gestió de boscos madurs i sobre la implicació dels propietaris privats en la protecció de rodals i boscos madurs.

Tant les experiències presentades com les conclusions del seminari estan disponibles a: www.redbosques.eu/B3_seminarioElsports 

La Fundación F.G. Bernáldez para los Espacios Naturales amb la col·laboració d'EUROPARC-España coordina el projecte LIFE RedBosques en el que hi participen el Parc Natural de els Ports, el CREAF y la Fundació Catalunya-La Pedrera amb el suport de la Fundación Biodiversidad.

Més informació