Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Es presenta a les Terres de ...
 
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Es presenta a les Terres de l'Ebre l'Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya

El Parc Natural dels Ports i altres representants de diferents sectors i entitats a les Terres de l'Ebre assiteixen a la sessió informativa i participativa de l'Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya, a Tortosa. El procés participatiu recull propostes fins el dia 2 de maig.


Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya (Tortosa, 20 abril 2017)

El passat dijous dia 20 d'abril, el Sr. Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, va presentar a Tortosa l'Estratègia del Patrimoni Natural i la biodiversitat de Catalunya. El Parc Natural dels Ports i altres entitats de les Terres de l'Ebre van assistir a aquesta sessió informativa i participativa que va tenir lloc als Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat. 

L'estratègia  té un horitzó 2030, i un primer Pla d’acció 2017-2021. S’articula sobre la base de sis principis rectors, que defineixen les prioritats de l’acció del Govern per conservar la natura i frenar la pèrdua de biodiversitat des de 1r) el coneixement i la gestió de la informació sobre el patrimoni natural; 2n) la conservació dels hàbitats, les espècies i els processos ecològics; 3r) el model territorial, 4t) la integració de les polítiques sectorials; 5è) l’estructura administrativa i el marc legal, i 6è) la implicació social.

El proper 2 de maig finalitza el termini per tal que qualsevol persona interessada pugui enviar propostes relacionades amb els objectius i les accions de l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya. En el web hi trobareu els dos formularis on fer aportacions: amb visió d’horitzó 2030 (Estratègia) i 2021 (Pla d’Acció).

Tota la informació al web de l’Estratègia:
mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/estrategia-catalana-del-patrimoni-natural-i-la-biodiversitat/