Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Arriba el sisè número de ...
 
Divendres, 31 de març de 2017

Arriba el sisè número de "Cingles, butlletí informatiu del Parc Natural dels Ports"

El podeu consultar en format digital i aviat estarà disponible en paper als punts habituals. L'acte de presentació es farà als Reguers durant el proper mes d'abril.


Portada Cingles 6

En aquest butlletí Cingles us assabentareu de diverses notícies recents com la celebració del 15è aniversari del Parc, la declaració de quatre nous arbres monumentals, la inauguració del mirador de Caro, les activitats formatives i de divulgació que s’han dut a terme i altres actuacions executades.

L'article principal explica els resultats de la cartografia digital dels hàbitats que permet obtenir un millor coneixement del Parc i facilitar les tasques de gestió i conservació. La secció Parlem de... conté 5 col·laboracions breus sobre millora de la connectivitat fluvial al barranc de la Fou, plantes amenaçades dels Ports, seguiment de papallones diürnes, el Grup de Conservació de boscos d'Europarc-España i l'empresa de cosmètica econatural Carícies d’oli. No us perdeu la conversa amb Mari, la del restaurant del Port, que va pujar-hi per primera vegada el juny de 1959.

S'han imprès 1500 exemplars en paper que es podran aconseguir a la seu administrativa del Parc, els centres de visitants i punts d'informació del Parc, als ajuntaments i biblioteques dels pobles del territori i altres punts habituals. La versió digital en PDF es pot descarregar al web del Parc Natural dels Ports, a l'apartat: Coneixeu-nos >> Centre de Documentació >> Publicacions del Parc>> Cingles.

El número 6 de Cingles, butlletí informatiu del Parc Natural dels Ports s’edita amb el suport de la Diputació de Tarragona. L'acte de presentació està previst per al proper mes d'abril als Reguers.