Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Milers de seguidors a les ...
 
Dimecres, 17 de febrer de 2016

Milers de seguidors a les xarxes socials del Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Recentment, el Parc ha superat els 8.000 seguidors a la xarxa social Facebook i els 4.000 a Instagram, i continuem pujant vídeos al canal a Youtube


Logotip facebook

Al Parc Natural de l’Alt Pirineu estem d’enhorabona! Recentment, el Parc ha superat els 8.000 seguidors a Facebook, i ja en té més de 4000 a Instagram. Paral·lelament, es continua pujant vídeos relacionats amb el parc al nostre canal oficial de Youtube.

Aquestes accions formen part del Pla de Comunicació del Parc Natural de l’Alt Pirineu, que es va començar a aplicar durant l’any 2012. L’any 2013 es van crear comptes a les xarxes socials Facebook i Instagram. Finalment, el 2014 es va crear un canal a Youtube. Totes les xarxes socials del Parc, tenen com a usuari l’etiqueta pnaltpirineu.

L’objectiu principal d’aquestes actuacions és difondre els valors patrimonials i aquelles informacions rellevants del Parc, així com col·laborar en el desenvolupament socioeconòmic d’aquest espai natural protegit, a partir dels canals de comunicació externa existents.

Aquests resultats tan positius, en gran mesura obtinguts gràcies als nostres actius seguidors, són una gran motivació per continuar apostant per la presència del Parc a les xarxes socials. Des del Parc Natural de l’Alt Pirineu volem agrair-vos el vostre l’entusiasme i col·laboració.