Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja tenim guanyadors del V ...
 
Dimarts, 19 de desembre de 2017

Ja tenim guanyadors del V Concurs de Colors de Tardor del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Fins a 168 fotografies han participat en la cinquena edició del Concurs de Fotografia Digital a Instagram del Parc Natural


1r premi - rsubist - Desconnexió
1r premi - rsubist - Desconnexió
2n premi - lerdo01 - Dorve quan comença la tardor
2n premi - lerdo01 - Dorve quan comença la tardor
3r premi - pilanera_1 - La tardor al Pirineu
3r premi - pilanera_1 - La tardor al Pirineu

Per cinquè any consecutiu el Parc Natural de l’Alt Pirineu ha convocat un nou Concurs de Fotografia Digital a Instagram, sota la temàtica de “colors de tardor del Parc Natural de l’Alt Pirineu”, per tal d’apropar a tothom, els espectaculars paisatges policromàtics d’aquesta època de l’any.

En total, s’han presentat 168 fotografies d’usuaris públics d’Instagram, durant el termini del concurs, entre el 2 d’octubre i el 19 de novembre de 2017.

El jurat, compost per treballadors dels Parc Naturals de l’Alt Pirineu i Cadí Moixeró, i el Departament de Territori i Sostenibilitat,  ha valorat les fotografies que complien els requisits i ha realitzat la difícil tasca de triar entre totes les fotografies presentades, les tres finalistes.

La classificació finalment ha estat la següent:

1r premi: Desconnexió, de @ rsubist

2n premi: Dorve quan comença la tardor, de @ lerdo01

3r premi: La tardor al Pirineu, de @ pilanera_1

Els guanyadors s’emporten:

Primer premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 125 € , un lot de licor d’avet i bolets secs de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, una infusió i sal amb herbes del Parc de les Olors d’Araós i una caixa de galetes de nous de la Pastisseria la Lionesa de Sort.

Segon premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 75 €, un lot de licor d’avet i bolets secs de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, una infusió i sal amb herbes del Parc de les Olors d’Araós i una caixa de galetes de nous de la Pastisseria la Lionesa de Sort.

Tercer premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 40 €, un lot de licor d’avet i bolets secs de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, una infusió i sal amb herbes del Parc de les Olors d’Araós i una caixa de galetes de nous de la Pastisseria la Lionesa de Sort.

Moltes gràcies als participants i a les empreses participants en els regals i felicitats als guanyadors!