Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja tenim guanyadors del I ...
 
Divendres, 18 d'agost de 2017

Ja tenim guanyadors del I Concurs de l’Esclat de la primavera al Parc Natural de l’Alt Pirineu

Fins a 83 fotografies han participat en la primera edició del Concurs de Fotografia Digital de primavera a Instagram del Parc Natural


guanyadors concurs esclat primavera
guanyadors concurs esclat primavera
Primer premi
Primer premi
Segon premi
Segon premi
tercer premi
tercer premi

Per primer cop el Parc Natural de l’Alt Pirineu ha convocat un Concurs de Fotografia Digital de primavera a Instagram, sota la temàtica de “esclat de la primavera al Parc Natural de l’Alt Pirineu”, per tal d’apropar a tothom, els espectaculars paisatges florits d’aquesta època de l’any.

En total, s’han presentat 83 fotografies d’usuaris públics d’Instagram, durant els tres mesos de termini del concurs, entre el 5 d’abril i el 15 de juliol.

El jurat, compost pel President de la Junta Rectora del Parc, un tècnic especialitzat en flora i un fotògraf professional, ha valorat les fotografies que complien els requisits i ha realitzat la difícil tasca de triar entre totes les fotografies presentades, les tres finalistes.

 

La classificació finalment ha estat la següent:

1r premi: Primavera a Tor. Un regal pels sentits.  (Tor - Pallars Sobirà), de @mlluvich

2n premi: Esterri de Cardós @sarapr._

3r premi: Tinc son (Boldís Sobirà) @perxadadetico

Els guanyadors s’han emportat:

Primer premi: Cistelleta de productes de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, un pot de mel Trisca del Parc i una navalla del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Segon premi: Cistelleta de productes de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, un pot de mel Trisca del Parc i el llibre del Parc Natural “Excursions imprescindibles pel Parc Natural de l’Alt Pirineu”.

Tercer premi: Cistelleta de productes de l’agrobotiga el raconet de Castellbò, un pot de mel Trisca del Parc i el llibre del Parc Natural “Flora i fauna del Parc Natural de l’Alt Pirineu”. 

Moltes gràcies a tots els participants, al jurat i l'agrobotiga el Raconet de Castellbó i en mel Trisca por sobre obsequis. I Moltes felicitats a les guanyadores!