Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Campanya d’informació de ...
 
Divendres, 18 de març de 2016

Campanya d’informació de Setmana Santa als visitants del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Vuit punts d’informació, tríptics d’informació turística i informació actualitzada específicament a les cartelleres i orientacions de visita al web són algunes de les eines que ofereix el Parc als seus visitants pel període de Setmana Santa de 2016


Pictograma d'informació turística

Ja tenim aquí la Setmana Santa i el Parc Natural de l’Alt Pirineu us ofereix tota la informació necessària perquè pugueu gaudir al màxim aquestes vacances al Parc.

S’ha realitzat la campanya per tal que els equipaments i allotjaments de l’àmbit del Parc disposin d’informació mitjançant els tríptics més adients. Aquest material divulgatiu juntament amb d’altre més específic del Parc Natural, es podrà consultar en allotjaments, refugis, equipaments culturals i oficines de turisme. Com a novetat destaquem l’edició del fulletó de l’itinerari de la Llobatera.

A més, s’han renovat els continguts de les cartelleres del Parc amb informació general sobre l’espai natural i altres informacions específiques, com els horaris dels punts d’informació que estaran en funcionament.

El visitant que desitgi preparar prèviament la seva visita al Parc, disposa d’informació completa al web, a la secció VISITEU-NOS.

Cal destacar novetats destacables pel turisme familiar, com el joc de Belibasta i el quadern de camp de l’App sobre el Parc, així com les novetats de l’Explora al Parc, que s’ha ampliat amb 6 nous miradors, 6 comerços i 6 refugis, i que compta amb noves i interesants compensacions pels nostres exploradors. Demaneu el nou mapa i full d’instruccions del Passaport a les oficines del Parc.

També cal destacar, la inauguració d’un seguit d’interessants itineraris a peu per la vall de Siarb (enllaç de descàrrega més avall) i de noves travesses pel Parc: Ramat de Camins i dues més que no seran operatives fins més entrat l’estiu a conseqüència de la neu, com Lo Cor de Pallars i Terra Incògnita, i Lo Pallars Fer.

Per aquests dies de Setmana Santa, dins de l’agenda d’activitats del Parc de març a juny de 2016 trobareu: sortides amb raquetes de neu pel massís de l’Orri, sortides interpretatives pels voltants de Lladorre, observació astronòmica amb tast de licors pirinencs, un taller de fotografia de gel, una xerrada sobre l’Os Bru i la presentació del llibre de les falles del Pirineu. També torna a entrar en funcionament l’Esplai i Punt Juvenil naturalista al Parc, un espai d’aprenentatge que comprèn trobades els dissabtes de primavera.

Durant la Setmana Santa, podreu rebre informació de primera mà a la seu del Parc Natural de l’Alt Pirineu a Llavorsí, al centre dels Parcs Naturals dels Pirineus de la Seu d’Urgell i el punt d’informació situat al refugi de la Basseta, a Sant Joan de l’Erm (Alt Urgell), que estarà obert durant el període de Setmana Santa i a partir del mes de maig, ampliant l’horari d’atenció durant l’estiu. També rebreu informació als punts d’informació associats al Parc, ubicats a Tavascan, Montenartró, Estaon, al refugi del Fornet i el de la Vall de Siarb (Llagunes). Més informació sobre la ubicació exacta de tots aquests punts, així com dels horaris habituals, a l’apartat del web oficines d’informació i turisme.

Tot a punt per la vostra visita al Parc, us hi esperem!