Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja tenim els guanyadors del VI ...
 
Dilluns, 17 de desembre de 2018

Ja tenim els guanyadors del VI Concurs de fotografia digital a Instagram “Colors de Tardor” del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Els tres guanyadors del VI Concurs de fotografia digital a Instagram “Colors de Tardor” del Parc Natural de l’Alt Pirineu han estat els usuaris apartaments_vora_riu, victorgsu i danirapalino


Primer premi
1r premi: Contrast de colors a les Valls d’Àneu d'apartaments_vora_riu
Segon premi
2n premi: L’espectacle de la tardor a les valls de Cardós de victorgsu
3r premi
3r premi: fotografia sense títol de danirapalino

El passat 23 de novembre va finalitzar el període per participar en el VI Concurs de fotografia a Instagram “Colors de Tardor” del Parc Natural de l’Alt Pirineu. En total, s’han fet 324 publicacions amb l’etiqueta #colorsdetardorPNAP2018, de les quals, 149 complien les bases de la convocatòria i han entrat a concurs.

El jurat ha estat format enguany per Joan Ordi (president de la Junta Rectora del Parc Natural de l’Alt Pirineu), Albert Vila (tècnic del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser) i Maria Pou (tècnica de la Unitat d’Ús Públic del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici).

En una primera ronda, el jurat ha escollit 20 fotografies finalistes, entre les quals es trobaven també les fotografies dels usuaris: adriabermell, apartaments_vora_riu (2 fotografies més), casamoraarros (2 fotografies), mjoanac, josepmcorbella, tona_go, rrrcsv, mvilimelis, 1ramonz (2 fotografies), santleo, auca13, javitarrino, almischi_ i lafloradeltermedesort.

Per últim, en una segona ronda, s’han puntuat les fotografies finalistes i s’han decidit les guanyadores. Aquestes han estat:

            1r premi: Contrast de colors a les Valls d’Àneu de l’usuari apartaments_vora_riu amb 51 punts sobre 60

            2n premi: L’espectacle de la tardor a les valls de Cardós de l’usuari victorgsu amb 46 punts sobre 60

            3r premi: fotografia sense títol de l’usuari danirapalino amb 44 punts sobre 60

Els tres premiats s’enduran com a obsequi dues llaunes d’infusions i una sal d’herbes de l’agrobotiga Herbes de l’Alt Pirineu; un paquet de bolets secs, un malla d’alls ecològics, una pastilla de sabó, una pot de melmelada i una ampolleta de licor de pinyes d’avet de l’Agrobotiga Castellbò; un lot de 6 ampolles de cervesa artesana Vicenç i Petit; el llibre “Parc Natural Alt Pirineu” de l’editorial Viena i el mapa del parc de l’editorial Alpina. A més a més, el segon premiat rebrà el llibre “Indrets d’una guerra” i el primer, a banda d’aquest últim llibre, també serà obsequiat amb la guia “Flora i fauna del Parc Natural de l’Alt Pirineu” i 4 mapes de l’Institut Català de Cartografia.

Agrair a totes les persones que heu visitat el parc i heu participat al concurs.  Agrair també als membres del jurat la seva col·laboració.