Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja tenim guanyadors del IV ...
 
Divendres, 16 de desembre de 2016

Ja tenim guanyadors del IV Concurs de Colors de Tardor del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Fins a 176 fotografies han participat en la quarta edició del Concurs de Fotografia Digital a Instagram del Parc Natural


1r classificat - xavidetora
1r classificat - xavidetora
2n classificat -  mlluvich
2n classificat - mlluvich
3r classificat -  _sergirv_
3r classificat - _sergirv_

Per quart any consecutiu el Parc Natural de l’Alt Pirineu ha convocat un nou Concurs de Fotografia Digital a Instagram, sota la temàtica de “colors de tardor del Parc Natural de l’Alt Pirineu”, per tal d’apropar a tothom, els espectaculars paisatges policromàtics d’aquesta època de l’any.

En total, s’han presentat 176 fotografies d’usuaris públics d’Instagram, durant les sis setmanes de termini del concurs, entre el 7 d’octubre i el 20 de novembre de 2016.

Durant aquest temps, el Parc Natural de l’Alt Pirineu ha anat publicant a la seva pàgina de Facebook, fins a onze destinacions del parc, totes elles publicades a l’apartat web Colors de Tardor, a fi de mostrar als visitants les millors zones per contemplar els colors de tardor, les dates més adients i algunes propostes d’itineraris i de visites per la zona.

El jurat, compost pel President de la Junta Rectora i un tècnic del Parc Natural de l’Alt Pirineu i per un altre del Parc Natural del Cadí – Moixeró, ha valorat les fotografies que complien els requisits i ha  realitzat la difícil tasca de triar entre totes les fotografies presentades, les tres finalistes.

 

La classificació finalment ha estat la següent:

1r premi: Reflexos al pantà de Borén (Alt Àneu - Pallars Sobirà), de @xavidetora

2n premi: Noris, de @ mlluvich

3r premi: Arc de Sant Martí, de @ _sergirv_

Els guanyadors s’emporten:

Primer premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 125 €, i un lot de productes naturals i un penjoll de forja artesanal, gentilesa del Parc de les Olors d’Araós i de Cultura del Ferro.

Segon premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 75 €, i un lot de productes naturals i un penjoll de forja artesanal, gentilesa del Parc de les Olors d’Araós i de Cultura del Ferro.

Tercer premi: Lot de llibres i mapes del Parc Natural valorat en 60€, i un lot de productes naturals i un penjoll de forja artesanal, gentilesa del Parc de les Olors d’Araós i de Cultura del Ferro.

Moltes gràcies a tots els participants, al jurat i al Parc de les Olors d’Araós i a Cultura del Ferro pels seus obsequis. I moltes felicitats a la guanyadora i guanyadors!